Pengikut

Isnin, Mac 21, 2011

Manusia Kini Sudah Kejam...

    Oleh kerana kurangnya penguatkuasaan undang-undang dilakukan di Vice City. Pembunuhan menjadi perkara yang biasa. Disana penguatkuasaan yang dilakukan oleh polis boleh dikatakan sebagai sia-sia apabila penjahat melakukan kejahatan seperti bergaduh dan membunuh dihadapan polis. Walaupun penguatkuasaan yang dilakukan dibantu oleh Unit Swat dan Unit Udara namun penjahat tersebut sukar untuk ditumpaskan . Disini saya sertakan beberapa keping gambar sebagai bukti kekejaman tersebut. 


Kelihatan penjahat tersebut berbincang sesuatu dengan seorang perempuan dipercayai untuk merancang jenayah.

Penjenayah tersebut yang dikenali sebagai Edi mencuri dompet polis selepas membunuhnya.. Selain polis tersebut, 2 orang pegawai perubatan juga dipercayai dibunuh kejam.
Edy kelihatan menyepak seorang pegawai perubatan selepas pegawaii perubatan tersebut tidak mendngar arahan supaya tidak merawat lelaki yang dipukulnya yang turut dipercayai sebagai musuh ketatnya.
Wanita yang bersekongkol dengan Edy kelihatan takut jenayah yang dilakukannya diketahui. Edy pun kelihatan was-was dengan perbuatannya.
Rakan pakatan Edy memberitahu cara yang perlu dilakukan Edy utnuk membunuh pegawai perubatan tersebut.. Seorang rakan pegawai perubatan tersebut sudah terbunuh.
Selepas menerima nasihat perempuan tersebut. Edy terus membakar semua kereta untuk menutup jenayah yang dilakukannya.
Seorang polis tumpas ditembak oleh senapang patah yang dipercayai dicuri.
Seorang polis hanya membiarkan pergaduhan yang berlaku diantara seorang lelaki dan wanita seksi.. Ini telah menyebabkan Edy marah kepada polis terbut dan terus membunuh polis yang tidak bertanggungjawab itu       ( gambar diatas ).
Disebabkan tidak mampu membayar tambang teksi . Edy telah bertindak membunuh driver teksi tersbut dihadapan beberapa perempuan simpanannya.
seorang polis menangis selepas ditumbuk oleh Edy.

Kenyataan yang dikeluarkan oleh polis Vice City kepada pelawat bandar tersebut ialah berhati-hati dengan jenayah yang berlaku kerana sebarang kematian bukan tannggungjawab polis.The Live Stream plugin lets your users share activity and comments in real-time as they interact during a live event.

13.1.10

free counters