Pengikut

Isnin, September 28, 2009

PEMILIHAN KETUA PENGAWAS...SIAPA DALANG DI SEBALIKNYA?


( Bukti ariff menyokong Najah)

            Gambar ini telah didedahkan oleh kem pija kepada umum kira-kira 2 jam yang lepas dalam pukul 8.00 pagi pada 28 september.Berikutan dengan itu Pija bersama kumpulannya telah membuat laporan polis di Balai Polis Jabi.Pendedahan gambar ini membuktikan bahawa Ariff terlibat dalam konflik perebutan jawatan Ketua Pengawas.Najah telah dijadikannya sebagai boneka bagi mendapatkan kuasa.Dia juga telah mempengaruhi seorang guru di sekolah (nama guru itu dirahsiakan kerana dalam siasatan polis) untuk memudahkan aktivitinya.

        Menurut satu sumber yang sahih,Ariff dikatakan sentiasa dilihat berkeliaran di rumah Najah dan sekolah.Apakah motifnya di rumah Najah?Adakah dia dalang kepada kegiatan perebutan kuasa di sekolah.? Jika di lihat pada gambar ini telah jelas bahawa ariff bersekedudukan dengan najah.Dikirinya ialah samseng Bukit Beruntung yang diupah olehnya untuk ,menjaga keselamatan mereka berdua.Samseng ini amat ditakuti oleh pelajar smk Renek kerana kejahatannya.Menurut imam Masjid Renek,dia pernah melihat samseng ini memakan kelapa tanpa sudu,bahkan menurutnya lagi,dia pernah melihat samseng ini membunuh kerengga sambil berjoget.
                                                         
                                                                       


 (gambar yang menunjukkan ariff mempunyai hubungan dengan Najah.Yang di sebelahnya ialah amir:jurutera)

            Ini merupakan satu lagi gambar yang mendedahkan Ariff mempunyai hubungan dengan Najah.Gambar ini telah diambil oleh paparazi dan gambar ini telah sampai kepada saya pada malam 28 september.Saya telah menghubungi pihak kem pija bagi mendapatkan pandangannya. "Sek-sek kawe ake ambik tindoke bagi mengatasi masoeloh ni.Kito tok akan berkrompomi denge perkara ini.Hambo ake hata ore untuk siasak bendo ni"beritahu pija lanjut.Dalam gambar ini Najah dilihat mengangkat tangan tanda bagus kerana dapat mempengaruhi seorang jurutera dalam perancangannya.Ariff kelihatan memujuk amir untuk program jahatnya.
              Hari juga memperlihatkan suasana yang agak panas apabila Najah melantik seorang penolong baru atas nasihat ariff.

 (MAT PEK:Exco pembangunan dan pengagihan wanita)

Mat pek telah dilantik oleh najah sebagai exco pembangunan dan pengagihan wanita.Ini bagi menyaingi pija yang mempergunakan wanita.Mat pek dilantik kerana mempunyai dwifungsi,jika wanita habis maka matpek akan menjadi wanita terbabit.
 
(satu lagi pendedahan..kelihatan kelibat Ariff bersama guru semekar)                

Ini merupakan satu lagi pendedahan yang menunjukkan perbuatan rasuah yang diamalkan oleh ariff (kelibat yang berbaju hijau,,di kiri sekali).Ariff didapati melakukan rasuah bagi pihak Najah dengan mengajak guru ke jamuannya.....Apa motifnya yang sebenarnya.......ikhlas @ rasuah............(pija (separa bogel) dilihat tidak berpuas hati dan cuba menyerang Ariff yng berbaju putih dan bertopi).

    Bilakah krisis ini akan berakhir???????????????????????????????????

Tiada ulasan:

The Live Stream plugin lets your users share activity and comments in real-time as they interact during a live event.

13.1.10

free counters